ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Τα ζυμαρικά αυτά συνδυάζουν την ιταλική μαγειρική παράδοση με τις παμπάλαιες παραδόσεις των Άνδεων της Νότιας Αμερικής. Η κινόα ανήκει στην οικογένεια των chenopodiacee (όπως το σπανάκι και το κοκκινογούλι) και καλλιεργείται με φυσικές μεθόδους στα 4000 μέτρα υψόμετρο στη Βολιβία από μικρούς συνεταιρισμούς. Το Pastificio Sgambaro (εργαστήριο στην Ιταλία) αναμειγνύει αλεύρι από σιμιγδάλι και αλεύρι από κινόα (16%) με αποτέλεσμα ένα ζυμαρικό με ξεχωριστή γεύση και άρωμα.
Οδηγίες: Βράζετε νερό (1 λίτρο ανά 100 γραμ. ζυμαρικών) και αφού βράσει προσθέτετε αλάτι και αφήνετε τα ζυμαρικά για 6-8 λεπτά.